Bayerni staarid Robben ja Ribery läksid riietusruumis kaklema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnakaaslased Arjen Robben (vasakul) ja Franck Ribery läksid omavahel kättpidi kokku.
Meeskonnakaaslased Arjen Robben (vasakul) ja Franck Ribery läksid omavahel kättpidi kokku. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni superstaarid Arjen Robben ja Franck Ribery läksid väidetavalt Meistrite liiga poolfinaali vaheajal riietusruumis kättpidi kokku.

Ajalehe Sport Bild andmetel tekkis tüli sellest, et Robben andis avapoolaja lõpus Riberyle korralduse mitte lüüa karistuslööki ise, vaid jätta see tegevus Toni Kroosi hooleks.

Puhkepausile minnes paisus sõnasõda suuremaks ning väidetavalt üritas Ribery hollandlasest meeskonnakaaslast lüüa. Robben tuli teisel poolajal platsile, silmaalune marraskil.

Bayerni klubi keeldus igasugustest lähematest täpsustustest, mainides vaid: «Kõik, mis riietusruumis toimub, jääb riietusruumi. Rohkem me seda vahejuhtumit kommenteerida ei kavatse.»

Sport Bildi andmetel leppisid mehed juba päev pärast 2:1 võidetud kohtumist omavahel ära. Ribery vabandas oma käitumise pärast ning nõustus tasuma klubi poolt määratud trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles