Mike Tyson: tegin vanglas viibides valvuri rasedaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson
Mike Tyson Foto: SCANPIX

Legendaarne poksija Mike Tyson avaldas taas ühe uue seiga oma kirevast elust. Nüüd tunnistas Tyson, et ta tegi vanglas viibides valvuri rasedaks. Mitmel korral trellide taga viibinud poksija siiski ei täpsustanud, millal antud juhtum aset leidis.

 

Tõde tuli päevavalgele intervjuus, mille Tyson andis ESPNi ajakirjanikule Rick Reilly'le. Viimane uuris poksija käesti, et millised seigad jäid välja tema ühemeheshow’st «Mike Tyson: vaieldamatu tõde».

«Ma ei rääkinud sellest, et tegin vangivalvuri rasedaks. Oo jaa. Vanglas juhtub igasuguseid asju. Kuid ta siiski ei sünnitanud,» avaldas Tyson.

Kõige pikemalt viibis Tyson vanglatrellide taga, kui ta mõisteti 1992. aastal süüdi 18-aastase missi Desiree Washingtoni vägistamises. Tysonile määrati toona kuus aastat reaalset vanglakaristust ja neli aastat katseajaga, kuid trellide taga istus ta kolm aastat.

Järgmine kord sattus ta vanglasse 1998. aastal, kui ta viibis kinnipidamisasutuses üheksa kuud. Tysonil oli võimudega probleeme juba varajases nooruses, kuna 13-aastaselt oli teda vahistatud juba 38 korda. Seejärel saadeti ta noortekolooniasse.

Samas rääkis Tyson intervjuus avameelselt ka narkootikumide kasutamisest. «Mulle meeldis morfiin, kuid ma pidin seda palju võtma, kuna see läks organismist kiiresti välja,» avaldas Tyson.

45-aastasel Tysonil on kaheksa last, kellest kaks on tal praeguse abikaasa Kiki’ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles