Suuri muudatusi plaaniv Abramovitš hakkab kulutama meeletuid summasid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea omanik Roman Abramovitš on valmis uute mängijate ostmiseks taas suuri kulutusi tegema.
Chelsea omanik Roman Abramovitš on valmis uute mängijate ostmiseks taas suuri kulutusi tegema. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubis on sel suvel aset leidmas mitmed suured muudatused. Klubi omanik Roman Abramovitš kulutab tõenäoliselt meeskonna täiendamiseks kuni 300 miljonit eurot.

Loomulikult on Abramovitšil juba välja valitud ka mehed, keda vaja ja seejuures on ta välja toonud ka praeguse meeskonna nõrgimad lülid. Eelkõige vajab meeskond Abramovitši arvates tipuründajat, kahte äärekaitsjat ja ründavat poolkaitsjat.

Kui klubi soovib palgata uusi mehi, siis see tähendab, et mitmed praegused võistkonda kuuluvad pallurid peavad lahkuma. Nimekamateks lahkujateks on tõenäoliselt Didier Drogba ja Frank Lampard. Drogba on praegustel andmetel siirdumas Hiina liigasse ning Lampardi teenete vastu tunnevad huvi PSG ja Los Angeles Galaxy, kirjutab the Express.

Tõenäolisteks lahkujateks peaksid olema ka Salomon Kalou ja Florent Malouda. Räägitud on ka noore ründaja Daniel Sturridge’i võimalikust klubivahetusest.

Chelsea sihtmärkide nimekirjas on ründajad Gonzalo Higuain, Edinson Cavani ja Hulk. Ründavad poolkaitsjad Luka Modric, Mario Götze ja Eden Hazard ning äärekaitsjad Alvaro Pereira ja Cesar Azpilicueta. Silm on peale pandud ka ründajatele Radamel Falcaole ja Ezequiel Lavezzile ning keskkaitsjale Jan Vertonghenile. Viimast jälgitakse eelkõige seetõttu, et FC Barcelona on huvitatud Chelsea keskkaitsjast David Luizist, keda katalaanid näevad Carles Puyoli võimaliku asendajana.

Samas pole veel praegu selge, kes hakkab Chelseat tuleval hooajal juhendama. Praegu tüürib meeskonda Roberto Di Matteo, kes pandi Andre Villas-Boas’e vallandamise järel ametisse kuni käimasoleva hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles