Hull mäng: Manchester United andis taas punkte käest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney kaks väravat ei suutnud Unitedile Evertoni vastu võitu tuua.
Wayne Rooney kaks väravat ei suutnud Unitedile Evertoni vastu võitu tuua. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel pidasid meeletu mängu tabeliliider Manchester United ja Everton. Võitu lootnud United pidi koduplatsil leppima 4:4 viigiga.

Avapoolaeg lõppes viigiliselt - Nikica Jelavici 34. minuti väravale vastas pisut enne poolaja lõppu Wayne Rooney.

Teisel poolajal nägi Old Traffordi publik aga tõelist tulevärki. 57. minutil viis Danny Welbeck kodumeeskonna esmakordselt juhtima ja vaid mõni minut hiljem tegi Nani seisuks juba 3:1. Everton ei lasknud end aga sellest heidutada ning 67. minutil lõi Marouane Fellaini ühe värava tagasi.

Vaid kaks minutit hiljem taastas Rooney uuesti Unitedi kaheväravalise eduseisu, kuid ka sellele oli Evertonil vastus olemas. Seitse minutit enne lõppu lõi Jelavic oma teise värava ja kohe seejärel Steven Pienaar viigistas.

Ehkki kodumeeskond viis kõik jõud rünnakule ja üleminutitel pääses veel täiesti vabalt löögile Rio Ferdinand, oli kohtuniku lõpuvile järel tablool viigiseis 4:4. Kui Unitedil jääb pidada veel kolm mängu, hoitakse 83 punktiga endiselt liidrikohta.

Viik andis võimaluse 77 punkti peal olevale tiitlirivaalile Manchester Cityle, kes mängib täna tabeli punase laterna Wolverhampton Wanderersiga. Võidu korral tõuseb City Unitedist kolme punkti kaugusele. Esmaspäeval, 30. aprillil kohtuvad Manchesteri klubid City koduväljakul omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles