Aigar Leok sai meistrisarja avaetapil 3. ja 6. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: enduro-abc.com

TM Factory Racing sõitja Aigar Leok alustas sellel nädalavahetusel tänavust Itaalia meistrisarja enduuros. Kuna avaetapp jäi ära, siis oli laupäeval ja pühapäeval Itaalia lõunaosas Bella ümbruses sõidetud võistlus sarja esimene etapp, vahendab ruudulipp.ee.

Kuna enduuro MM-sarja kolmanda etapini Hispaanias on kaks nädalat aega, siis oli kohal palju MM-sarja mehi nagu näiteks meie põhjanaabrid Juha Salminen (Husqvarna) ja Eero Remes (KTM).

Avapäeval sai Leok oma klassis kolmanda ja üldarvestuses 27. koha, teisel päeval oli aga klassis kolmas ja üldarvestuses üheksas.

«Ma polegi sellistes mudastes oludes varem enduurot sõitnud. Hea õppetund. Kahju, et viimane enduurokatse läks nihu, muidu oleks olnud võimalik kolmas koht. Kuid mulle on oluline ka see, et õppisin sellest päevast taas palju juurde, just sellistes oludes sõitmise osas,»  rääkis Leok ruudulipp.ee veebilehele avapäeva kohta.

«Tehnika toimis ja kõik oli korras. Võib üldiselt rahul olla. Hea oli ka see, et sõitsime ülesõite soomlastega koos, sain vaadata, kuidas nad ülesõitudel käituvad, mis asendis sõidavad jne. Sellistelt meestelt on alati midagi õppida,» võttis Leok kokku teise päeva.  

Loe täispikka kokkuvõtet Leoki võistluse kohta ruudulipp.ee leheküljelt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles