Kerner jõudis Bulgaaria tenniseturniiril finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Kerner
Markus Kerner Foto: Elmo Riig / Sakala

Plovdivis ITF-i 3. kategooria noorteturniiril jõudis Eesti tennisist Markus Kerner koos venelase Andrei Mozgovoiga paarismängus finaali, vahendab tennis.ee.

Kõigis kohtumistes kaotasid Kerner/Mozgovoi esimese seti, kuid kolmel korral jõudsid võiduni, finaalis aga enam mitte. Türgi paar Mert Adanali/Cem Ilkel alistati 6:7, 6:3, 10:5, Milen Ianakiev (Saksamaa)/Maksim Jorš (Valgevene) 1:6, 6:1, 10:4 ja Billy Harris/Christopher Pearce (Suurbritannia) 6:7, 6:2, 10:5. Finaalis jäid Kerner/Mozgovoi alla poolakatele Kamil Gajewskile ja Szymon Walkowile 6:7, 6:3, 6:10.

Üksikmängus sai Kerner avaringis lüüa inglaselt James Elliottilt 4:6, 4:6. Maailma ITF-i noorte edetabelis asuvad nad üsna lähestikku: Kerner 333. ja Elliott 350. kohal. Kert Kilumets pidi alustama kvalifikatsioonist, kuid ei pääsenud napilt edasi. Ta võitis Denislav Gocevi (Bulgaaria) 6:2, 6:1 ja Aleksandr Bubliku (Venemaa) 7:5, 2:6, 6:2, kuid kaotas otsustavas mängus Maks Tekavecile (Sloveenia) 4:6, 3:6.

Neidude turniiril jõudis Tatjana Vorobjova 6:1, 6:2 võiduga Muge Topseli (Türgi) üle teise ringi, ent kaotas siis Julia Grabherile (Austria) 1:6, 6:7. Viiendana asetatud Eva Paalma kaotas esimeses ringis Lena Reichelile (Austria) 3:6, 5:7. Paarismängus jõudsid Vorobjova ja Paalma ühe võiduga veerandfinaali, seal aga kaotasid.

Bulgaarias peetakse sel nädalal teinegi turniir Kenana Cup, mis toimub Haskovos. Kõik eespool nimetatud Eesti tennisistid osalevad ka sellel võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles