VIDEO: San Antonio püsib NBAs võidulainel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Duncan osaleb tähtede mängul juba 14. korda
Tim Duncan osaleb tähtede mängul juba 14. korda Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai juba kaheksanda järjestikuse võidu Läänekonverentsi liider San Antonio Spurs, alistades koduplatsil suurelt 124:89 Portland Trail Blazersi.

Võiduga kindlustas San Antonio endale Läänekonverentsi võidu ja play-offideks koduväljakueelise. Võitjate parimatena viskasid nii Tim Duncan kui ka Daniel Green 18 punkti, Tony Parker lisas 13 punktile 7 lauapalli ja 6 korvisöötu.

Portlandi hooaja lõpp läheb seevastu allamäge – kaotatud on viimased kuus mängu ning viimasest üheksast kaheksa. Ilma vigastatud LaMarcus Aldridge’i, Nicolas Batumi, Jamal Crawfordi ja Joel Przybillata mänginud Trail Blazersi parimana tõi Wesley Matthews 24 punkti, J. J. Hickson lisas 14 silma ja 10 lauapalli.

Philadelphia 76ersi 105:87 võit New Jersey Netsi üle tagas neile Idakonverentsi viimase play-offi pileti, jättes kohamängudelt välja Milwaukee Bucksi. 76ersi kasuks viskas kuus meest kahekohalise arvu punkte, parimatena kogusid Elton Brand, Jrue Holiday ja Thaddeus Young 15 silma. 14 punkti visanud, 9 korvisöötu andnud ja 7 lauapalli võtnud Andre Iguodala jõudis lähedale kolmikduublile. Netsi parimad olid 18 punkti visanud Marshon Brooks ning 16 punkti ja 12 lauapalli kogunud Kris Humphries.

Vaata San Antonio ja Portlandi kohtumise parimaid hetki SIIT.

TULEMUSED:

Washington Wizards – Charlotte Bobcats 101:73

Indiana Pacers – Detroit Pistons 103:97

New Jersey Nets – Philadelphia 76ers 87:105

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors 92:86

Memphis Grizzlies – Cleveland Cavaliers 109:101

San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers 124:89

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles