Kestvusratsutamise juunioride meistriks tuli Siim Laur

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kestvusratsutamine.
Kestvusratsutamine. Foto: Külli Tedre

Kõrvemaal peetud Eesti juunioride vanuseklassi meistrivõistlused pikamaaratsutamises võitis Siim Laur.

Juuniorid selgitasid meistri 62,85 km pikkusel distantsil, kus oli stardis seitse võistluspaari. Meistritiitli väärilise tulemuse sõitis välja Siim Laur hobusel Maybach. Hõbemedali võitsid vaid kümme sekundit nõrgema tulemusega Berit Truuts ja Amanda, pronksi Helina Kalev ja Simson.

Lisaks meistrivõistlustele olid Kõrvemaal kavas ka muud distantsid. Esmases 46,5 kilomeetrit pikkuses kvalifikatsioonisõidus sai tulemuse seitse võistluspaari. Juunioridega sama pikal distantsil startinud avatud klassi sõitjatest tegid kiireima soorituse Kairit Kalbre ja Baltimor. Teisena lõpetasid Heigo Rohtla ja Wireusz ning kolmandana Laura Nahkor ja Parzival.

Pikimaks distantsiks oli 86,2 km, kus startis kolm paari. Edukaimad olid Marilyn Uusna ja Nero, kes edestasid 16 minutiga teisena lõpetanud Ines Beilmanni ja Pleyonit. Kolmanda tulemuse sõitis välja Mari-Leen Tikk hobusel Frühling Kassarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles