Ferrari boss: Massa edasine karjäär on löögi all

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakul) ja Felipe Massa.
Fernando Alonso (vasakul) ja Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna boss Stefano Domenicali avaldas, et meeskonna teise numbri Felipe Massa päevad võistkonnas võivad olla loetud, kui brasiillane oma tulemusi ei paranda.

Kui Ferrari pole tänavu kõige paremat kiirust näidanud, siis Fernando Alonso suutis Malaisias teenida etapivõidu ning nelja etapi järel hoiab ta 43 punktiga viiendat kohta. Massa on teeninud seni aga vaid kaks punkti.

«Ta peab edasist vormel-1 karjääri silmas pidades oma esitusi parandama,» teatas Domenicali EL Mundole.

Samas märkis itaallane, et Massal on ühtteist õppida ka meeskonna esinumbrilt Alonsolt. «Felipe peab aktsepteerima, et tal on väga tugev meeskonnakaaslane. Kui ta seda ei suuda, siis see teeb talle halba. Ta peab leppima kindla rolliga, mitte üritama olukorrast ise kasu lõigata. Fernandolt tuleb õppida, mitte talle väljakutset esitada,» rääkis Domenicali. «Alonso või (Michael) Schumacheri meeskonnakaaslasena neile väljakutset esitades on lihtne saada hävitatud.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles