Vanaisa leinav Djokovic otsustas kodusest turniirist loobuda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic alistas eelmisel nädalal Monte Carlos vaid mõned tunnid pärast vanaisa surmast teada saamist ukrainlase Aleksandr Dolgopolovi. Matši lõppedes ei suutnud ta enam pisaraid tagasi hoida.
Novak Djokovic alistas eelmisel nädalal Monte Carlos vaid mõned tunnid pärast vanaisa surmast teada saamist ukrainlase Aleksandr Dolgopolovi. Matši lõppedes ei suutnud ta enam pisaraid tagasi hoida. Foto: SCANPIX

Meeste tennise esireket Novak Djokovic teatas täna, et otsustas vanaisa surma tõttu loobuda järgmisel nädalal Serbia pealinnas Belgradis peetavast turniirist, mida korraldab tema perekond.

Djokovici vanaisa suri eelmise nädala neljapäeval, 24-aastane serblane tunnistas, et emotsionaalselt kurnatud ega suuda end piisavalt kokku võtta, et kodupubliku ees mängida.

«Konsulteerisin oma perekonnaga ja otsustasin, et ei osale sel aastal kodusel turniiril. Võtan natukeseks aja maha, et vaimu taastada. See oli minu karjääri üks raskemaid otsuseid, aga praeguses olukorras on mul raske mängida ja tennisele mõelda,» teatas Djokovic oma koduleheküljel.

Djokovic näitas eelmisel nädalal Monte Carlo Masters-sarja turniiril erakordset tugevust, alistades vaid mõned tunnid pärast vanaisa surmast teada saamist ukrainlase Aleksandr Dolgopolovi. Djokovic jõudis Monte Carlos finaali, kus pidi pühapäeval tunnistama Rafael Nadali paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles