Video: Lauri Mägi pingelise püstivõitluslahinguga profidebüüt Rajul

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mägi (mustade pükstega) oli kohtunike häältega parem Nicolas Joannesest (Prantsusmaa).
Lauri Mägi (mustade pükstega) oli kohtunike häältega parem Nicolas Joannesest (Prantsusmaa). Foto: Peeter Langovits

Ülemöödunud nädalavahetusel toimus Tallinnas Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju üheksas üritus. Koos päevase amatöörürituse ja veebis toimunud otseülekandega vaatas üritust üle 2000 inimese.

Spordiklubi Vabavõitlus Kuressaare võitleja Lauri Mägi (profirekord: 1 võit, 0 kaotust) tegi Rajul võimsa debüüdi kogenud Prantsuse võitleja Nicolas Joannese (profeirekord: 5 võitu, 4 kaotust) vastu. Esimesed kaks raundi läksid peamiselt Mägi taktikepi all, kolmandas raundis aga muutis Prantsuse võitleja taktikat ning suutis Mägi 30 sekundit enne matši lõppu nokdauni lüüa. Saaremaa võitleja aga toibus kiirelt ning lõpetas matši käelukuüritusega. Mägile oli Rajul kaasa elamas ka päris suur ühtsetes värvides fänniklubi.

«Kaaluvõtmine läks libedalt, aga matšieelne pinge oli päris suur, kuna teadsin, et vastas on oluliselt kogenum võitleja kui mina,» kommenteeris Mägi edukat debüüti.

«Kuni kolmanda raundini suutsin mänguplaanist kinni pidada, aga siis hakkas väsimus võimust võtma ning jäin lööke vahetades liialt paigale seisma. Vastane tajus selle hästi ära. Korraks läks prantslase täpsest tabamusest silme eest mustaks, aga järgmise löögi maandudes oli pilt selge ning nägin kohe käeluku võimalust,» lisas Mägi.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles