UEFA lubab siiski võidu korral Terryl karika vastu võtta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry sai teisipäeval punase kaardi ja peab seetõttu finaali tribüünilt vaatama.
John Terry sai teisipäeval punase kaardi ja peab seetõttu finaali tribüünilt vaatama. Foto: SCANPIX

Kuigi Chelsea kapten John Terry sai jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises punase kaardi ja peab finaalmängu tribüünilt vaatama, tuli Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) Chelseale vähemalt ühes asjas vastu – juhul kui Inglismaa klubi alistab finaalis Müncheni Bayerni, võib võidukarika pea kohale tõsta Terry.

Algselt levis arvamus, et UEFA ei luba Terryl võidu korral väljakul meeskonnakaaslaste rõõmupeoga ühineda, kuid täna kinnitati, et sellise stsenaariumi korral võib Terry siiski kaaslastega liituda, vahendab Independent.

«Kui Chelsea võidab Meistrite liiga, võib John Terry karika pea kohale tõsta ja medali saada,» seisis UEFA pressiteates.

Terry teenis teisipäevases mängus 37. minutil punase kaardi, kuna lõi põlvega Alexis Sanchezt. Punane kaart tähendab automaatselt ühemängulist keeldu ehk praegusel juhul finaalist eemalejäämist, kuid pole võimatu, et UEFA otsustab oma 31. mai koosolekul mängukeeldu pikendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles