EAL Akadeemiasse pääses täiendavalt viis noorsportlast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Autospordi Liidu poolt sellel aastal esmakordselt korraldatav noorte autosportlaste koolitusprogrammi EAL Akadeemia osalejate arv suureneb. Kuna leiti täiendavaid võimalusi, otsustati tänavusse programmi kaasata 15 noort autosportlast. 

Algselt valiti 7. aprillil Raplas toimunud finaalis välja 10 programmis osalejat, nüüd lisanduvad neile veel viis noorsportlast, kes erinevate testide järgses paremusjärjestuses olid kohtadel 11-15.

Viis edasipääsenut tähestikulises järjekorras:

Tõnis Hommik, autoringrada

Kevin Kuusik, autoralli

Rainer Rohtmets, autoralli

Martin Seppam, autoringrada

Tanel Tepandi, autoralli

Esimesed kümme edasipääsenut:

Enar-Klaus Kunman, rallikross, autoringrada

Andre Kurg, rallikross

Märten Metsaviir, kart

Miko-Ove Niinemäe, autoralli

Sten-Dorian Piirimägi, kart

Siim Plangi, autoralli

Nanci Ristla, autoringrada

Kenneth Sepp, autoralli

Sander Siniorg, autoralli

Georg Vann, kart

EAL Akadeemia koosneb kuuest koolitustsüklist, kus omandatakse teoreetilisi ja praktilisi teadmisi autospordist ja sellest, kuidas nimetatud alal edukas olla. Kokku on kavas kuus kahepäevast loengusarja ning samapalju treeninguid ralli- ja ringradadel. Sellele lisandub veel mentori kohalolek Eestis toimuvatel võistlustel. Programmi projektijuhid on FIA Academy läbinud Egon Kaur ja EALi spordikoordinaator Karmen Vesselov. Koolitus saab teoks FIA Institute toel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles