Estonian Cup rattamaratonide sarjas rekordiliselt osalejaid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Cup rattamaratonide sari.
Estonian Cup rattamaratonide sari. Foto: Jaanus Ree

Eesti suurimale maastikurattamaratonide sarivõistlusele Estonian Cup registreerus tänavu 117 võistkonda. Rattasarja 12-nda hooaja kõigile kaheksale etapile on end 10 päeva enne esimest starti kirja pannud 1133 osalejat, mis on 232 ratturi võrra enam kui möödunud aastal samal ajal ning märgib sarja uut eelregistreerimiste rekordit läbi aegade.  

Möödunud aastal osales Estonian Cup rattasarjas 106 võistkonda ning kõigile kaheksale etapile registeerus osalema 901 ratturit. Korraldajad lootsid, et tänavu saavutatakse kõigile etappidele registreerunud ratturite arvestuses esmakordselt tuhande registreerunud osaleja piir, kuid tegelik tulemus osutus märksa paremaks. Sarja kõigile etappidele registreeritud 1133-st ratturist on 831 pannud end kirja põhidistantsile ja 302 lühemale poolmaratonile. 

Estonian Cup esimene osaõvõistlus toimub maikuu esimesel pühapäeval Viljandis ning juba eeloleval pühapäeval (29.04) leiab aset kõigile osalejatele tasuta avatud raja sõit ning Rexona matk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles