Kevin Korjus: erinevaid etapivõitjaid tuleb palju

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Liis Treimann

Vormelipiloot Kevin Korjus, kes alustab järgmisel nädalavahetusel Hispaanias Motorland Aragoni ringrajal vormel-Renault 3.5 sarja hooaega, usub, et uuel hooajal koosneb soosikute ring koguni kümnekonnast sõitjast.

«Konkurents saab olema tihe ja erinevaid etapivõitjaid tuleb mitmeid,» lausus Korjus Kuku raadio saatele Piloot antud usutluses. «Häid sõitjaid on kaheksa-üheksa. Kindlasti on kiire Robin Frijns, samuti mõlemad Lotuse sõitjad Richie Stanaway ja Marco Sørensen ning minu tiimikaaslane Jules Bianchi,» loetles Korjus.

Just Frijns näitas ennast kiirena hooajaeelsetel testidel ja ehkki meeskonnad katsetasid seal erinevaid seadeid ning ringiajad varieerusid, kinnitab Korjus, et midagi need kindlasti näitasid. Tech1 meeskond ei ole veel parima häälestuseni jõudnud, kuid töö selle nimel käib. «Kuna tänavused vormelid on kõikide jaoks uued, on mõned tiimid kiiremini hea seade piiri peale jõudnud,» kommenteeris Korjus. «Mõne teise tiimiga võrreldes oleme natuke maas. Bianchi on üks sarja paremaid sõitjaid, aga ka tema pole teistidel päris tippu jõudnud,» sõnas eestlane.

Avaetappi võõrustav Aragoni rada Korjusele enda sõnul sobib: «Mulle meeldib seal sõita, siiamaani on veel rajarekord minu nimel.» Tõsi, juba testid näitasid, et selle hooaja värske auto on Aragoni rajal vanast umbes 3,5 sekundit kiirem. «Loodan, et läheb enam-vähem hästi,» lausus Korjus oma lootusi vaagides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles