Del Bosque kaalub Torrese koondisesse kaasamist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres (valges) on mänginud ennast mööda Victor Valdesist ja lööb värava, mis kindlustab Chelseale Meistrite liiga finaalikoha.
Fernando Torres (valges) on mänginud ennast mööda Victor Valdesist ja lööb värava, mis kindlustab Chelseale Meistrite liiga finaalikoha. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque andis EFE-le oma hinnangu Pep Guardiola otsusele Barcelonast lahkuda ning kinnitas, et kaalub võimalust, kas Fernando Torresest võiks suvisel EMil Hispaaniale abi olla, kirjutab Soccernet.ee.

Del Bosque mõistis Guardiola otsust: «Pep on teinud otsuse Barcelona mehena ning pole midagi muud teha, kui tema saavutusi aksepteerida. Ta mõtleb sellele, mis on temale ja Barcale parim.»

«Fernando Torres tagasi? Mul on aega, et tema situatsiooni hinnata ja otsus teha,» kommenteeris treener Fernando Torrese naasmisest koondisesse. «Ta võistleb mängijatega, kes on väga heas vormis olnud ning seega üritan ma teha võimalikult ausa otsuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles