Nikolai Novosjolov sai Heidenheimi MK-etapil 6. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: Andres Haabu

Saksamaal Heidenheimis peetaval meeste epeevehklemise MK-etapil kaotas Nikolai Novosjolov (Le Glaive) veerandfinaalis prantslasele Gauthier Grumierile 11:15 ja sai 186 vehkleja konkurentsis 6. koha.

Põhiturniiri avaringis sai Novosjolov loobumisvõidu kvalifikatsiooniturniiril kätt vigastanud kaasmaalase Sten Priinitsa (En Garde) käest, vahendab Eesti Vehklemisliit. 32 parema hulgas alistas Novosjolov torgetega 15:10 USA esindaja Weston Kelsey ja kaheksandikfinaalis 15:13 prantslase Alexandre Blaszycki.

Kvalifikatsiooniturniiril alagrupis kaks kaotust ja neli võitu teeninud Priinits alistas seejärel Tšehhi esindaja Michal Cupri 15:9 ja pääsul põhiturniirile lõuna-korealase Jung Ham Lee 13:12. Just kohtumises Lee vastu saadud käevigastus katkestas Priinitsa edasise võistlemise.

Kolmanda eestlasena võistlustules olnud Margo Lehis (En Garde) teenis sarnaselt Priintsale alagrupis kaks võitu ja neli kaotust, kuid kaotas siis play-off avaringis Tšehhi esindajale Pavel Pitrale 10:15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles