Video: Ränk hoop Bullsile: Rose vigastas põlve

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose vigastas play-offi avamängus põlve.
Derrick Rose vigastas play-offi avamängus põlve. Foto: SCANPIX

NBA põhiturniiri võitja Chicago Bulls alistas play-offi avamängus küll Philadelphia 76ersi 103:91, ent nende liider Derrick Rose vigastas kohtumise lõpus põlve.

Rose sai vigastada minut enne kohtumise lõppu, kui maandus läbimurde järel halvasti ja haaras kohe vasakust põlvest ning jäi valugrimassides väljakule lebama. Bullsi mängujuht aidati riietusruumi ning homme, kui paistetus on alanenud, tehakse tema jalale magnetuuring. Siis selgub, kas Rose rebestas põlvesidemeid ja kas tema hooaeg on sellega lõppenud.

Mullusel hooajal MVP-ks valitud Rose on tänavu eri traumadega hädas olnud terve hooaja jooksul. Kubeme-, hüppeliigese- ja jalavgastuse tõttu pidi ta põhihooajal vahele jätma koguni 27 mängu. Kohtumises 76ersi vastu oli mees siiski heas hoos, jõudes enne vigastust koguda oma meeskonna parimana 23 punkti, 9 lauapalli ja 9 resultatiivset söötu.

Rip Hamilton lisas väljakuperemeeste arvele 19 ja Luol Deng 17 silma, Joakim Noah viskas 12 punkti ja võttis 13 lauapalli. Philadelphia parim oli 19 punktiga Elton Brand, Jrue Holiday lisas 16 punkti ja 7 lauapalli. Seeria teine mäng toimub teisipäeval samuti Chicagos.

Vaata videot Rose'i vigasaamisest SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles