Miami Heat purustas avamängus Knicksi 33 punktiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: SCANPIX

Miami Heat võttis NBA play-offide seeria avamängus seljavõidu New York Knicksi üle, saades suure 100:67 võidu.

Heat pani edule aluse teise veerandajaga, mis võdeti 30:13. Knicks tegi seejuures teisel veerandil 13 visatud punkti juures sama palju pallikaotusi, mängu lõpuks kogunes neid 24.

Neljanda veerandi algul edu korraks koguni 37 punkti peale kasvatanud Miami parim oli terveks viimaseks veerandajaks puhkust saanud LeBron James 32 punktiga. Dwyane Wade lisas 19 ja Mario Chalmers 11 silma, viimane andis lisaks ka 11 resultatiivset söötu.

Knicksi parimana tõi J. R. Smith 17 punkti, kahekohalise punktisumma kogusid veel vaid Baron Davis 10 punktiga ning 11 silma visanud ja 10 lauapalli võtnud Carmelo Anthony. Samas tabas Anthony platsilt 15 viskest vaid 3. Veel mustem päev oli Tyson Chandleril, kes viskas 21 minuti jooksul mööda kõik kolm viset, sai kätte vaid kolm lauapalli ja tegi tervelt seitse pallikaotust.

Kui õhtu avamängus kaotas põlvevigastuse tõttu oma liidri Derrick Rose'i põhiturniiri võitja Chicago Bulls, siis olulisest mängumehest jäi ilma ka Knicks. Kolmandal veerandil väänas samuti raskelt põlve üks nende olulisemaid kaitsemängijaid Iman Shumpert.

Seeria teine mäng toimub esmaspäeval taas Miamis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles