Video: Duranti lõpuvise tõi Oklahomale võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant peab lisaks võitlusele palliplatsil tegelema ka korvpalliväliste probleemidega.
Kevin Durant peab lisaks võitlusele palliplatsil tegelema ka korvpalliväliste probleemidega. Foto: SCANPIX

Kevin Duranti korv 1,5 sekundit enne lõpuvilet kindlustas Oklahoma City Thunderile NBA play-off-seeria avamängus 99:98 võidu valitseva meistri Dallas Mavericksi üle.

25 punkti kogunud Duranti kõrval tõusis võitjate parimaks Russell Westbrok 28 punktiga. Serge Ibaka lisas 22 punkti ja kogus 5 blokki, James Harden viskas 19 punkti. Dallase parim oli Dirk Nowitzki 25 punktiga, Jason Terry lisas 20 ja Shawn Marion 17 silma. Seeria teine mäng peetakse esmaspäeval samuti Oklahoma kodusaalis.

Neljas eile õhtul peetud mängus pidi koduplatsil kaotuse vastu võtma vaid Indiana Pacers, kes jäi 77:81 alla Orlando Magicule. Ilma vigastatud keskmängija Dwight Howardita mängivale Orlandole tõid võidu Jameer Nelsoni ja JJ Redicki vabavisked viimasel minutil. Nelson ja Jason Richardson olid 17 punktiga ka võitjate parimad, Glen Davis viskas 16 silma.

Indiana parim oli 19 punktiga David West, Danny Granger tõi 17 ja George Hill 11 punkti. Roy Hibbert võttis 13 lauapalli ja pani koguni 9 blokki. Seeria teine kohtumine peetakse esmaspäeval Indianas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles