Uskumatu tagasituleku teinud Clippers sai napi võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Paul (palliga) kohtumises Memphise Grizzlies'i vastu.
Chris Paul (palliga) kohtumises Memphise Grizzlies'i vastu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkati läinud öösel play-off’i esimese ringi mängudega. Napi võidu teenis kuue aasta pikkuse pausi järel taas play-off’i jõudnud Los Angeles Clippers, kes alistas võõrsil 99:98 Memphise Grizzlies’i.

Siiski tuli võit Clippersile ülimalt raskelt, avaveerandi 16:34 kaotanud Clippers oli vahepeal koguni 27-punktilises kaotusseisus, kuid kohtumine lõpetati 28:3 spurdiga ja nopiti magus võit.

Võitjate kasuks viskasid Nick Young 19, Blake Griffin 17, Chris Paul 14 ja kohtumises käeluu murdnud Caron Butler 12 punkti. Kaotajate edukaim oli Rudy Gay 19 silmaga.

Play-off’i alustas võidukalt ka Los Angeles Lakers, kes alistas koduväljakul 103:88 Denver Nuggetsi. Võidukalt alustas ka põhihooajal läänekonverentsi parimaks meeskonnaks kerkinud San Antonio Spurs. Spurs alistas koduväljakul 106:91 Utah Jazzi.

Idakonverentsis alistas Atlanta Hawks koduväljakul 83:74 Boston Celticsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles