Torres lubab veel palju väravaid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres on teeninud hüüdnime «El Niño» ehk eesti keeles «Laps», mille ta sai Madridi Atleticos mängides, kuna oli väga noorelt meeskonna kapten.
Fernando Torres on teeninud hüüdnime «El Niño» ehk eesti keeles «Laps», mille ta sai Madridi Atleticos mängides, kuna oli väga noorelt meeskonna kapten. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel lõi Fernando Torres Chelsea särgis oma esimese kübaratriki, kui tema meeskond võitis Queens Park Rangersit 6:1. Viimati õnnestus Torresel kolm väravat ühes mängus lüüa 2009 aasta septembris, kui Liverpool võitis Hull City’t.

«Ma olen kübaratriki üle väga õnnelik. Loodetavasti on see esimene paljudest,» rääkis Torres Telegraphile. Hispaanlase sõnul ei ole ta hetkel nii heas vormis kui aasta tagasi, kuid siis oli tal tõsiseid raskuseid väravate löömisega. Nüüd ta enda sõnul enam nii hästi ei mängi, kuid õnneks läheb pall väravasse. 

«Alates esimesest päevast Inglismaal läks mul kõik väga hästi ja ma skoorisin peaaegu iga päev. Inglismaal oldud aja jooksul on mul olnud ainult üks aasta, kui asjad ei läinud minu jaoks hästi. Ma jätkasin töötamist ning preemia ei jäänud tulemata,» ütles Torres. «Nüüd on aeg nautida!»

Chelsea peatreeneri Roberto Di Matteo arvates on Torres alati väga hästi mänginud ning töötanud kõvasti meeskonna nimel. «Väravad aitavad tal enesekindlust tagasi saada. Meeskond kogub enesekindlust võitudest ning ründaja väravatest,» ütles Di Matteo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles