Ferrari üritab uuenduste abil tänavust hooaega päästa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari piloodid Fernando Alonso (nr. 5) ja Felipe Massa.
Ferrari piloodid Fernando Alonso (nr. 5) ja Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja tänavune hooaeg on kulgenud Ferrari jaoks suhteliselt kehvasti ning meeskond on valmis tegema muutusi, et tänavust hooaega päästa.

Fernando Alonso teenis Malaisias küll etapivõidu, kuid Ferrari ei ole olnud tänavu konkurentsivõimeline. Nelja etapi järel hoiab Alonso MM-sarjas 43 punktiga viiendat kohta, Felipe Massa on kahe silmaga alles 17. positsioonil, kirjutab BBC Sport.

Sel nädalal ootab Ferrarit Mugellos ees testimine, kus masinate juures proovitakse uusi osasid, millest loodetakse edaspidi tulu lõigata. «Järgmised päevad saavad meie jaoks olema tähtsad. Peamine eesmärk on auto arendamist kiirendada. See on selge, et peame oma sooritusi parandama ja seda juba järgmisest võistlusest alates,» teatas meeskonna boss Stefano Domenicali.

Ferrari loodab sel nädalal kiiremate masinatega võrreldes tagasi teha hulga kaotust ning olla 15. mail toimuval Hispaania GP-l tunduvalt konkurentsivõimelisem.

Mugello testil osaleb kokku 11 meeskonda, ainsana jääb sellest kõrvale HRT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles