Video: Ferguson ja Mancini läksid eilse mängu ajal sõnelema

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (paremal) ja Manchester City juhendaja Roberto Mancini läksid esaspäevase mängu ajal sõnelema.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (paremal) ja Manchester City juhendaja Roberto Mancini läksid esaspäevase mängu ajal sõnelema. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson süüdistas eileõhtuses mängus linnarivaali Manchester City juhendajat Roberto Mancinit kohtunike mõjutamises.

Vincent Kompany esimese poolaja lõpus löödud värava andis eile Cityle koduväljakul 1:0 võidu Unitedi üle ning seetõttu tõusis City tänu parema väravatevahele liidriks, mõlemal klubil on jäänud pidada veel kaks kohtumist.

75. minutil tegi Nigel de Jong Danny Welbecki vastu vea ning teenis seetõttu kollase kaardi. Fergusonil ja Mancinil oli aga mõlemal juhtunu kohta oma nägemus ning mehed hakkasid sõnelema. Seejärel sekkus neljas kohtunik, kuid meeste emotsioonid ei tahtnud kuidagi lahtuda ja lõpuks pidid nende enda klubi liikmed neid tagasi hoidma.

Vaata videot!

«Mancini õrritas terve mängu jooksul nii peakohtunikku, neljandat kohtunikku kui ka joonekohtunikke, aga nii kui mina midagi ütlesin…» rääkis Ferguson pärast mängu Sky Sportsile. «Ta on terve nädala kohtunike pärast vingunud, aga selle matši pärast ta küll vinguda ei saa.»

Mancini ei soovinud sõnelust Fergusoniga ületähtsustada. «Ma ei mäleta, mille pärast me tülitsesime. Tol hetkel olid pinged suured, aga nüüd on see juba unustatud,» sõnas Mancini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles