Anieri värav aitas koduklubi võiduni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Stavangeri Vikingi särgis.
Henri Anier Stavangeri Vikingi särgis. Foto: http://www.viking-fk.no

Eile peetud Norra karika avaringis olid võistlustules kõik Norra kõrgemates liigades pallivad eestlased. Nelja klubi peale korjati kolm võitu ja üks kaotus. Võrdlemisi edukas õhtu tipnes Henri Anieri väravaga, mis aitas tema koduklubi 4:1 võiduni.  

Tõrvatilgaks Norra-eestlaste meepotis on Taijo Teniste ja hetkel Norra kõrgliigas teist kohta hoidva Sogndali 0:3 šokk-kaotus 3. divisjoni klubile Floro. Teniste tegi kaasa kogu kohtumise, vahendab Soccernet.ee.

Märksa positiivsem õhtu oli Anieril, kelle koduklubi Viking alistas eestlase värava toel Flekkefjordi (3. division) suurema vaevata 4:1. Anier tegi 25. minutil seisuks 3:0. Endine floralane mängis kõik 90 minutit.

Enar Jäägeri ja Sander Posti leivaisa oli raskustes samuti 3. divisjonis palliva Herdi vastu, kes alistati lõpuks 1:0. Jääger tegi tavapäraselt kaasa kogu kohtumise, Post vahetati sisse 86. minutil, kui seis oli 1:0.

Pavel Londaku leivaisa Bodö/Glimt purustas 5:0 Tverlandeti meeskonna (3. division). Londaku osaluse kohta hetkel andmed puuduvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles