Eesti koondise ründaja leidis uue koduklubi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag Eesti koondise särgis
Kaimar Saag Eesti koondise särgis Foto: Raigo Pajula

Kaimar Saag allkirjastas Taani esiliigaklubi Vejle Boldklub Koldingiga kaheaastase lepingu, mis hakkab kehtima pärast eelolevat suve ning kestab suveni 2014.

Saag avaldas juba eelmise nädala alguses, et lahkub suvel Taani kõrgliigaklubist Silkeborg IF, kus ta on pallinud neli ja pool aastat, kuid jätkaks meeleldi samas riigis. Silkeborgi särgis on Eesti koondise ründajal kirjas 90 mängu ja 17 väravat.
Velje-Kolding paikneb Taani esiliigas seitse vooru enne hooaja lõppu kolmandal kohal. Teisest tabelireast, mis edutaks kõrgliigasse, jäädakse maha kolme punktiga. Eelmisel aastal oli muide klubi peatreeneriks endine Eesti koondise peatreener Viggo Jensen.
Saag kommenteeris viiekordse Taani meistri Velje-Koldingi kodulehele: «Pärast 4,5 suurepärast aastat Silkeborgis arvan, et on aeg proovida midagi uut ning minu jaoks on oluline tulla klubisse, kus ma saan regulaarselt mängida ja kus klubi ambitsioonid ühtivad minu omadega. Kui Velje Boldklub Kolding tegi pakkumise, ei olnud mul kahtlustki, et see on minu jaoks õige tee,» kirjutab Soccernet.ee.

Saag avaldas juba eelmise nädala alguses, et lahkub suvel Taani kõrgliigaklubist Silkeborg IF, kus ta on pallinud neli ja pool aastat, kuid jätkaks meeleldi samas riigis. Silkeborgi särgis on Eesti koondise ründajal kirjas 90 mängu ja 17 väravat.

Vejle-Kolding paikneb Taani esiliigas seitse vooru enne hooaja lõppu kolmandal kohal. Teisest tabelireast, mis edutaks kõrgliigasse, jäädakse maha kolme punktiga. Eelmisel aastal oli muide klubi peatreeneriks endine Eesti koondise peatreener Viggo Jensen.

Saag kommenteeris viiekordse Taani meistri Vejle-Koldingi kodulehele: «Pärast 4,5 suurepärast aastat Silkeborgis arvan, et on aeg proovida midagi uut ning minu jaoks on oluline tulla klubisse, kus ma saan regulaarselt mängida ja kus klubi ambitsioonid ühtivad minu omadega. Kui Vejle Boldklub Kolding tegi pakkumise, ei olnud mul kahtlustki, et see on minu jaoks õige tee,» kirjutab Soccernet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles