Video: Papiss Cisse imevärav andis Chelseale valusa hoobi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newcastle'i ründaja Papiss Cisse kostitas Londoni Chelseat kahe väravaga.
Newcastle'i ründaja Papiss Cisse kostitas Londoni Chelseat kahe väravaga. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel sai Newcastle Meistrite liiga kohta jahtivate meeskondade duellis 2:0 jagu Chelseast. Mõlemad väravad lõi Senegali ründaja Papiss Cisse, kelle teine tabamus kandideerib kahtlemata aasta kauneima värava tiitlile.

Newcastle läks võõral väljakul kohtumist juhtima 19. minutil, kui Cisse esimest korda palli Petr Cechi selja taha saatis. Teist tabamust tuli oodata lisaminutiteni, mida Cheick Tiote vigastuse tõttu kogunes tervelt kümme. Cisse välisküljega sooritatud löök tuli Cechile täiesti ootamatult, kuid oli ka täiesti tõrjumatu. Jaanuaris Newcastle'iga liitunud Cisse on löönud uue klubi eest nüüd 12 mänguga 13 väravat.

Võit Newcastle'i tabelikohta siiski ei parandanud, sest õhtu teises kohtumises alistas Tottenham Hotspur võõrsil 4:1 Bolton Wanderersi ja säilitas neljanda positsiooni. Luka Modric viis Spursi avapoolajal juhtima ja ehkki Nigel Reo-Coker teise poolaja alguses viigistas, tõid Rafael van der Vaarti üks ja Emmanuel Adebayori kaks väravat kümne minuti jooksul võidupunktid Londoni klubile.

Spursil ja Newcastle'il on kaks vooru enne meistrivõistluste lõppu tabelis võrdselt 65 punkti, kuid selgelt parem väravate vahe annab neljanda koha Spursile. Kolmandal kohal oleval Londoni Arsenalil on punkt rohkem, kuuendana jätkav Chelsea jääb aga Spursist ja Newcastle'ist pärast tänast maha juba nelja punktiga. Seega paistab aina tõenäolisem, et Chelsea ainus võimalus endale järgmiseks hooajaks Meistrite liiga koht lunastada peitub tänavuse Meistrite liiga finaali võitmises.

Boltoni tänane kaotus jätab nad 34 punktiga endiselt 17. kohale ehk väljalangemistsooni. Sama palju punkte on ka koha võrra kõrgemal oleval Queens Park Rangersil.

Videot Papiss Cisse imelisest väravast on võimalik näha SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles