Fordi tiimiboss: olen Tänakus pettunud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: SCANPIX

M-Spordi rallimeeskonna boss Malcolm Wilson väljendas oma pahameelt Ott Tänaku esituse üle Argentina rallil. Eestlane katkestas avapäeval ja suutis küll superralli süsteemis jätkates lõpuks ühe punkti noppida, ent see ei vastanud meeskonna ootustele.

«Pean ütlema, et Oti esitus valmistas mulle suure pettumuse,» lausus üldjuhul teravast kriitikast hoiduv Wilson veebilehele Autosport.com. «Eesmärk oli ralli lõpuni sõita, kuid kolmel esimesel katsel juhtus tal kolm äpardust, milles ta oli ise süüdi.»

Teisel katsel purunes Tänaku autol rehv, kolmandal tuli vahetada purunenud roolivarras ja neljandal libises eestlase Ford teelt välja.

«Tema peamine eesmärk oli lõpetada – see jutt oli meil räägitud ja kokku lepitud,» kurjustas Wilson. «Argentina ralli on väga pikk, MM-sarja pikim, ja see jääb veel kauaks MM-sarja programmi, nii et oli väga oluline kõikidelt katsetelt kogemusi korjata. Meil ei olnud vaja, et ta hakkaks sel rallil oma kiirust näitama.»

Wilson kinnitas, et kõigest hoolimata ei ole Tänaku täishooaeg M-Spordi värvides kahtluse all, kuid lisas, et soovib eestlaselt arengut näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles