Video: Spurs küttis NBAs Jazzile sauna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kawhi Leonard (palliga) aitas San Antonio Spursi suureskoorilise võiduni.
Kawhi Leonard (palliga) aitas San Antonio Spursi suureskoorilise võiduni. Foto: SCANPIX

NBA põhiturniiril läänekonverentsi võitnud San Antonio Spurs jätkab hea hooga ka play-offides. Kui avamängus saadi Utah Jazzist jagu 15 punktiga, siis teises kohtumises purustati vastased koguni 31 silmaga.

Spursi 114:83 võidunumbrites oli suurim roll 18 punkti visanud ja 9 korvisöötu andnud Tony Parkeril. Koguni seitse meest sai täis kahekohalise punktisumma, seejuures tegid hea esituse kaks noormängijat – Kawhi Leonard lisas 17 ja Danny Green 13 silma. Vanameister Tim Duncan viskas 12 punkti ja võttis 13 lauapalli.

Kuuest kolmepunktiviskest vaid ühe tabanud Jazzi parimad olid 10 punktiga Josh Howard ja Al Jefferson. Enes Kanter viskas 8 punkti ja võttis 10 lauapalli. Seeria kolmas mäng toimub laupäeval Jazzi koduväljakul.

Memphis Grizzlies võitis teises kohtumises 105:98 Los Angeles Clippersit ja viigistas seeria seisu 1:1-le. Rudy Gay tõi võitjatele 21 ja O.J. Mayo 20 punkti, Mike Conley lisas 19 punkti ja 6 korvisöötu. Kaotajate parimad olid Chris Paul 29 punkti ja 6 resultatiivse sööduga ning Blake Griffin 22 punkti ja 9 lauapalliga.

Indiana Pacers sai 97:74 jagu Orlando Magicust ja juhib seeriat 2:1. Danny Granger viskas 26 punkti ja võttis 9 lauapalli, Roy Hibbert toetas teda 18 punkti ja 10 lauapalliga. Orlando parim oli 22 punkti visanud Glen Davis.

Vaata kokkuvõtet Spursi ja Jazzi mängust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles