Ojamaa koduklubi kindlustas koha Meistrite liigasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: motherwellfc.co.uk

Jalgpallur Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell kindlustas endale koha Meistrite liigasse. Motherwell alustab mängudega kolmandast eelringist ehk alagrupiturniirile pääsemiseks tuleks alistada kaks vastast.

Motherwell kindlustas endale pääsme Meistrite liigasse, kui nende lähim jälitaja Dundee United kaotas eile võõrsil 0:5 Glasgow Rangersile. Motherwell kindlustas kaks vooru enne hooaja lõppu endale sellega kolmanda koha.

Šotimaa kõrgliigast pääsevad Meistrite liiga kolmandasse eelringi kaks meeskonda, kuid teisel kohal paiknev Rangers jääb majandusraskuste tõttu eurosarjast eemale ja seega pääsebki Motherwell Meistrite liigasse.

Kui Motherwell peaks kolmanda eelringi edukalt läbima, siis Meistrite liiga play-off’is võib nende vastaseks tulla Inglismaa või Hispaania liiga selle hooaja neljas meeskond, Mönchengladbachi Borussia, Itaalia või Prantsusmaa liiga kolmas klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles