Keel kutsus võrkpallikoondisesse kuus uut meest

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Ennemuist sai esimest korda koondisekutse.
Siim Ennemuist sai esimest korda koondisekutse. Foto: Margus Ansu

Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel ja abitreenerid Rainer Vassiljev ning Andrei Ojamets nimetasid täna 20 koondisekandidaati.

Sügisesteks EM-valikmängudeks valmistuma hakkav koondis tuleb esimest korda kokku 11. juunil, pallitreeningutega tehakse algust juuli keskel.

20 väljavalitu seas on ka kuus meest, kes said koondisekutse esimest korda – Edgar Järvekülg, Siim Ennemuist, Andri Aganits, Vaido Veek, Kusti Nõlvak ning Priit Luik.

«Kõik mehed vastasid kutsele jaatavalt, keegi koondisest ei loobunud,» sõnas Keel. «Helistasin läbi ka need inimesed, kes eelmisel aastal olid koondises ja nüüd kutset ei saanud, neist kolm – Martti Rosenblatt, Andres Toobal ja Tamar Nassar – on valmis vajadusel koondisele appi tulema.»

Eesti koondise kandidaadid:

Liberod: Rait Rikberg (Tartu Pere Leib), Asko Esna (Selver), Edgar Järvekülg (Pärnu VK).

Sidemängijad: Kert Toobal (Sivasi 4Eylül), Martti Keel (Selver), Kusti Nõlvak (TTÜ).

Diagonaalründajad: Oliver Venno (Friedrichschafen), Argo Meresaar (Selver), Hindrek Pulk (Selver).

Nurgaründajad: Keith Pupart (Rennes’i Volley), Martti Juhkami (Tartu Pere Leib), Jaanus Nõmmsalu (Tjumen), Kardo Kõresaar (Loreto), Kristjan Õuekallas (Selver), Priit Luik (Tartu Pere Leib).

Temporündajad: Raimo Pajusalu (Rennes’i Volley), Ardo Kreek (Varssavi Polütehnikum), Siim Ennemuist (Tartu Pere Leib), Andri Aganits (Selver), Vaido Veek (TTÜ).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles