Arsenal minetas põnevusmängus punkte

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie (vasakul) lõi küll kaks väravat, kuid võiduks sellest ei piisanud ja Arsenal mängis Norwichiga viiki.
Robin van Persie (vasakul) lõi küll kaks väravat, kuid võiduks sellest ei piisanud ja Arsenal mängis Norwichiga viiki. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenal võib nädalavahetuse järel koduses meistriliigas neljandaks või isegi viiendaks langeda, sest viigistas kodus 3:3 Norwichiga.

Arsenal mängis täna oma hooaja viimase kodumängu, kui külastas juba püsimajäämise taganud Norwichi, vahendab Soccernet.ee.

Arsenal asus 2. minutil Yossi Benayouni väravast juhtima, kuid Norwich ei kavatsenud vaatamata pingete puudumisele kolme punkti lihtsalt ära anda.

Poolajapausiks suudeti üllatuslikult eduseis haarata, kui Wes Hoolahan ja Grant Holt väravad lõid.

Teisel poolajal alustas Arsenal väga intensiivset pressimist ning raiskas mitu võimalust enne, kui Robin van Persie suutis Alex Songi söödu järel viigistada ja veidi hiljem seisuks 3:2 teha. Pärast van Persie teist väravat oli mängu lõpuni kümme minutit, aga sellest piisas Norwichile, et viigistada. 85. minutil toimetas palli Arsenali väravasse Steve Morison.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles