Korjus võttis Aragonis hea sõiduga neljanda koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Liis Treimann

Kevin Korjus sai Aragoni rajal peetud vormel-Renault 3.5 sarja avaetapi teises sõidus neljanda koha.

Kuuendalt kohalt startinud Tech 1 piloot Korjus pääses erinvealt esimesest sõidust seekord avakurvist kenasti läbi ja näitas kogu sõidu jooksul head kiirust, tõustes vahepeal koguni kolmandaks.

Ehkki Korjus suutis stardiga võistlejaterivis tahapoole langenud DAMSi piloodi Arthur Pici möödumiskatseid kaua blokeerida, tuli kiirem prantslane lõpuks endast siiski mööda lasta. Sõidu võitis Robin Frijns (Fortec), edestades ligi 10 sekundiga Sam Birdi (ISR).

Pic lõpetas kolmandana, neljandaks tulnud Korjus kaotas finišijoonel Frijnsile 15,8 sekundiga. Eestlase tiimikaaslasele Jules Bianchile määrati sõidu jooksul läbisõidukaristus ning prantslane lõpetas 13. kohal.

Sarja kokkuvõttes on Korjus 12 punktiga seitsmendal kohal. Eilses avasõidus neljanda koha saanud Frijnsil on liidrina 37 punkti, teine on 25 punktiga eilse sõidu võitja Nick Yelloly ja kolmas 19 punktiga Bird.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles