NBA põhihooaja võitja on väljakukkumise äärel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philadelphia 76ersi mängijad Spencer Hawes (paremal) ja Elton Brand on Chicago Bullsi mängust välja lülitamisest vaid ühe võidu kaugusel.
Philadelphia 76ersi mängijad Spencer Hawes (paremal) ja Elton Brand on Chicago Bullsi mängust välja lülitamisest vaid ühe võidu kaugusel. Foto: SCANPIX

NBA põhiturniiri võitnud, kuid siis vigastuste tõttu esmalt superstaari Derrick Rose'i ja teise tähtmängija Joakim Noah kaotanud Chicago Bulls jäi kolmandat korda alla Philadelphia 76ersile ning on väljalangemisele lähedal.

76ersi võidunumbrid olid seekord koduplatsil 89:82. Võitjate parimana viskas Spencer Hawes 22 punkti ja võttis 8 lauapalli, Jrue Holiday lisas 20 silma, samuti 8 lauapalli ja 6 korvisöötu. Andre Iguodala toetas kaaslasi 14 punkti ja 12 lauapalliga.

Bullsi parimana tõi Carlos Boozer 23 punkti ja võttis 11 lauapalli, C.J. Watson lisas 17 punkti ning Taj Gibson viskas 14 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Kui Rose jääb põlvetraumaga kindlalt hooaja lõpuni platsilt kõrvale, siis eelmises kohtumises hüppeliigest väänanud Noah' mänguvalmidust hinnatakse päev-päevalt. See jätab Chicagole enne teisipäevast kodumängu veel teatud lootuse. Philadelphial on aga võimalus saada viiendaks meeskonnaks, kes parima asetusega vastase play-offide avaringis üle mänginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles