Roger – Dalhausser jätkavad võidukalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Dalhausser (paremal) ja Todd Rogers on hooaja alguses heas hoos.
Phil Dalhausser (paremal) ja Todd Rogers on hooaja alguses heas hoos. Foto: SCANPIX

Hooaja kolmanda rannavõrkpalli MK-sarja etapi Shanghais võitsid Pekingi olümpiavõitjad ja avaetapi parimad ameeriklased Rogers - Dalhausser, kes olid finaalis paremad Gibb - Rosenthalist 2:1 (19, -22, 11).

Rogers - Dalhausser käimasoleval aastal jäänud löömatuks mõlemal osaletud etapil, vaid Poola osavõistlus jäeti vahele, vahendab volley.ee.

Kõrgema kategooria (Suure Slämmi) etapil saavutas kolmanda koha Brasiilia paar Pedro - Márcio Araújo, kes võitsid 3.-4. koha mängus 2:1 (-16, 15, 13) kaasmaalased Benjamin - Bruno.

Londoni olümpiamängude suunas liikuvad Läti paarid Shanghais suurt kala ei püüdnud, Samoilovs - Sorokins saavutasid 25. koha ning Plavins - Janis Smedins olid 17. Suure slämmi etapil jagatakse rohkem edetabeli punkte ning auhinnaraha.

Alanud nädalal peetakse Hiinas järjekordne MK-sarja etapp, seekord on peatuskoht Pekingis ning Eesti esipaar Rivo Vesik - Karl Jaani alustavad mänge kvalifikatsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles