Piltuudis: Haye’d ja Chisorat eraldas pressikonverentsil metalltara

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

14. juulil leiab aset suur poksimatš, kus lähevad vastamisi britid David Haye ja Dereck Chisora. Täna toimus Upton Parkil ka pressikonverents, kus räägiti eelseisvast matšist. Kuna mehed lasid veebruaris Vitali Klitško ja Chisora vahelise matši järgsel pressikonverentsil rusikad käiku, siis täna eraldas mehi metalltara.

Praegu ei ole kummalgi mehel Briti alaliidu litsentsi ning seetõttu toimub matš Luksemburgi Poksiföderatsiooni egiidi all.

Mõlemad mehed olid juba tänasel pressikonverentsil väge täis ning lubati, et vastane saab juulikuus korraliku keretäie. Vahepeal ähvardas Chisora juba üle tara hüpata, kuid jäi siiski oma kohale.

Haye on karjääri jooksul teeninud 25 võitu ning saanud kaks kaotust. Chisoral on ette näidata 15 võitu ja kolm kaotust. Haye on vastase nokauteerinud 23 ja Chisora üheksa korda.

Vaata rohkem pilte.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles