Imeujuja Phelps pääses narkosüüdistustest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanepipiibuga fotole sattunud USA imeujuja Michael Phelpsile süüdistusi ei esitata.

Veebruari alguses lahvatanud skandaal, milles Pekingis kaheksa kuldmedalit võitnud Phelps jäi novembris tehtud foto tõttu vahele kanepitarvitamisega, hakkab vaikselt otsi kokku tõmbama, vahendab New York Times.

Meediasse levinud foto tagajärjel arreteeriti kaheksa meest, kuid tippsportlasele süüdistusi ei esitatud. «Michael Phelps on tõeline Ameerika kangelane,» põhjendas Lõuna-Carolina šerif Leon Lott taolist otsust. «Kuid isegi tema staaristaatusest hoolimata peab ta meie osariigi seadusi järgima.»

Asjaosaline ise tundis head uudist kuuldes suurt kergendust, kirjutab Boston Herald.

«Olen rahul, et see asi on nüüd lahendatud, kuid olen saanud väärtusliku õppetunni,» kirjutas Phelps ametlikus teadaandes. «Olin järelemõtlematu ja see on viga, mida ma kunagi ei korda. Tahan rõhutada, eriti noortele inimestele – olge ettevaatlikud otsustega, mida teete. Üks halb otsus võib teile ja teie lähedastele tõsiselt liiga teha. Hindan väga oma perekonna ja poolehoidjate tuge ning nüüd liigun edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles