Kuusmaa finaali eel: mul on lips, millega ma play-offis kaotanud pole

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa loodab finaalseerias ka õnnetoovale lipsule. Pildilolev lips ei pruugi siiski olla kõnealune talisman.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa loodab finaalseerias ka õnnetoovale lipsule. Pildilolev lips ei pruugi siiski olla kõnealune talisman. Foto: Toomas Huik/Postimees

Enne homset korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeria algust andsid BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli meeskondade peatreenerid Aivar Kuusmaa ja Gert Kullamäe intervjuu Raadio 2-le. 

Rääkides mängueelsetest rituaalidest, mainis Kullamäe, et mängijana vajas ta alati enne mängu pikka uinakut. Kuusmaa aga väitis, et temal on olemas õnnetoov lips.

«Mängijana pidin enne kohtumist päeval pikalt magama. Kui mul see uni ära jäi siis ma tundsin end ebakindlalt. Midagi erilist pole ma kunagi mänguks valmistudes välja mõelnud,» rääkis Kullamäe Raadio 2 saates «Kuulderaadius».

Head sõbrad on tihti erinevaid kihlvedusid sõlminud, kuid enne finaalseeriat hoitakse tõsist joont. «Praegu pole me mingit kihlvedu sõlminud ja hetkel polegi sellise pulli jaoks aega. Praegu on mõlemal suur vastutus oma meeskondade ees ja pole tahtnud hakata segavate teguritega tegelema,» ütles Kullamäe.

«Mul on üks lips, millega ma pole play-offis veel ühtegi mängu kaotanud,» lausus Kuusmaa.

Kuusmaa sõnul valmistuti finaaliks pisut teisiti, kui eelmisel aastal. «Sõidame alles mängupäeval lõunasöögi ajaks Tartusse,» rääkis peatreener. «See oli meil varem kokku lepitud. Samuti jääme kahe mängu vahel Tartusse treenima.»

Finaalseeria esimene mäng peetakse homme õhtul Tartu Ülikooli spordihoones. Kohtumine algab kell 20.00. Teine kohtumine toimub laupäeval kell 16.00 samuti Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles