Nadal langes Madridis üllatuslikult juba 3. ringis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal kaotas Madridis Fernando Verdascole.
Rafael Nadal kaotas Madridis Fernando Verdascole. Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma edetabelis teisel kohal paiknev hispaanlane Rafael Nadal pidi Madridis peetaval Masters-sarja turniiril juba 3. ringi järel reketid kokku pakkima.

Nadal kaotas kolm tundi ja 10 minutit kestnud mängus oma kaasmaalasele Fernando Verdascole (ATP 19.) 3:6, 6:3, 5:7. Seejuures juhtis Nadal otsustavas setis 5:2, kuid Verdasco ei andnud alla ja võitles välja koha veerandfinaalis.

Tegemist oli Verdasco karjääri esimese võiduga Nadali üle, seni oli ta Nadalile kaotanud 13 korral.

Nadali peetakse küll liivaväljakute kuningaks, ent Madridis mängitakse tänavu sinisel liival, mis paljudele mängijatele ei meeldi, kuna see on libedam kui traditsiooniline punane liiv. Mullu jõudis Nadal Madridis finaalis, kus kaotas Novak Djokovicile.

Veerandfinaalis läheb Verdasco vastamisi tšehhi Tomas Berdychiga (ATP 7.), kes oli ülikindlalt 6:1, 6:1 parem prantslasest Gael Monfilsist (ATP 14.).

Konkurentsist langes veel teinegi prantslane – Jo-Wilfried Tsonga (ATP 5.) pidi tunnistama ukrainlase Aleksandr Dolgopolovi (ATP 20.) 7:5, 3:6, 7:6 (2) paremust.

Dolgopolovi järgmine vastane on argentiinlane Juan Martin Del Potro (ATP 11.), kes alistas 6:2, 6:4 horvaadi Marin Cilici (ATP 22.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles