Amis: minu poolt oli nõrk esitus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bamba Fall (sinises) võitluses Tartu Ülikooli keskmängija Bill Amise vastu.
Bamba Fall (sinises) võitluses Tartu Ülikooli keskmängija Bill Amise vastu. Foto: Sille Annuk

Täna Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria avamängus Kalev/Cramole alla jäänud Tartu Ülikooli ameeriklasest keskmängija Bill Amis raputas endale tuhka pähe ja kurtis närvilisust.

«Enda mänguga ei saa absoluutselt rahule jääda, nõrk esitus. Me ei suutnud kuidagi mängurütmi leida ja Kalev tegutses kaitses väga hästi. Olin ise väsinud ja ebakindel ja ka meeskonnakaaslased tundusid närvilistena.» kommenteeris Amis.

«Kasutasime vahepeal maa-ala kaitset ja see tõi mingil määral edu ning lõi nende rütmi segamini, lõpuks olid nemad siiski paremad.»

«Aga see oli siiski alles pika seeria esimene mäng ja tuleme laupäeval tugevamana tagasi,» lubas täna kaheksa punktiga piirdunud keskmängija.

«Jäime korvi alt lahjaks. Teine poolaeg ei saanud vabaviskeid ja meie mäng läks liiga ümmarguseks,» lausus teine Tartu keskmängija Vallo Allingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles