Video: Memphise ja Clippersi duelli võitja selgitab seitsmes mäng

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zach Randolph (palliga) säras Los Angeles Clippersi vastu.
Zach Randolph (palliga) säras Los Angeles Clippersi vastu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA vajatakse veel ühes play-offi avaringi paaris otsustavat seitsmendat mängu. Memphis Grizzlies alistas kuuendas kohtumises 90:88 Los Angeles Clippersi ja seeria on nüüd 3:3 viigis.

Memphisele kindlustas võidu Zach Randolphi vabavise 23,9 sekundit enne lõppu. Randy Foye viimaste sekundite kolmene ei muutnud enam midagi. Võitjate parim oli Marc Gasol 23 punktiga, Randolph tõi 18 silma ja võttis koguni 16 lauapalli. Mike Conley viskas 13 punkti ja andis 9 korvisöötu.

Clippersi parim oli 17 punkti ja kuue korvisööduga Blake Griffin. Eric Bledsoe lisas 14 silma, Chris Paul viskas 11 punkti ja andis seitse resultatiivset söötu. Seeria seitsmes mäng peetakse ööl vastu esmaspäeva Grizzliesi koduplatsil.

Seitsmendat mängu läheb vaja ka teisel Los Angelese meeskonnal Lakersil, kes võõrustab täna öösel Denver Nuggetsit. Samas alustatakse ka juba teise ringi mängudega, kui põhiturniiri võitja Chicago Bullsi konkurentsist lükanud Philadelphia 76ers sõidab külla Boston Celticsile.

Vaata Grizzliesi ja Clippersi mängu tipphetki SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles