Täielik jaburus: NBA mängumees sai kaaslasega patsu löömise eest tehnilise vea

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reggie Evans ei mõista, mis ta valesti tegi.
Reggie Evans ei mõista, mis ta valesti tegi. Foto: SCANPIX

Läinud ööl NBAs peetud Los Angeles Clippersi ja Memphis Grizzliesi kohtumise teisel veerandil sai erakordselt kummalise vea Clippersi mängija Reggie Evans, kes lõi patsu meskonnakaaslase Blake Griffiniga.

Kiirrünnakule läinud Evansi vastu tehti viga ning üks kohtunik vilistas selle ka ära. Evans lõi seepeale plaksu meeskonnakaaslase Blake Griffiniga, ent teine kohtunik Marc Davis pidas seda žesti tehnilise vea vääriliseks. Vaatamata Griffini, Evansi ja kõigi ülejäänud saalisviibijate hämmeldusele ei selgunudki, mis põhjusel kohtunik nii otsustas.

Davisele pole see tänavusel hooajal play-offides sugugi esimene kord mängijatega konflikti sattuda - just teda tõukas pärast vaieldavat vilet Idkonverentsi avaringi esimeses mängus Boston Celticsi mängujuht Rajon Rondo. Liiga määras Rondole sellise teo eest ühemängulise võistluskeelu.

Vaata videot kummalisest vilepartiist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles