Madridis kaotanud Djokovic: mina siia rohkem ei tule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovicile sinine liivaväljak ei meeldi.
Novak Djokovicile sinine liivaväljak ei meeldi. Foto: SCANPIX

Madridi tenniseturniiril langes eile konkurentsist maailma esireket Novak Djokovic, kes kaotas veerandfinaalis 6:7, 3:6 kaasmaalasele Janko Tipsarevicil. Pärast kaotust teatas Djokovic, et kui Madridis mängitakse ka edaspidi sinisel liival, siis tema sel turniiril rohkem ei osale.

«Tahan selle nädala võimalikult kiiresti unustada ja õigetele liivaväljakutele minna,» nähvas serblane. «Siin ei ole võimalik palli põrget ega liikumist absoluutselt ennustada. Korraldajad tehku mis tahavad, aga kui ka järgmisel aastal sinisel liival mängitakse, siis mina küll siia tagasi ei tule.»

Madridi väljakute sinist liiva on laitnud mitmed tippmängijad. Neljapäeval kaasmaalasele Fernando Verdascole kaotanud Rafael Nadal teatas samuti, et kuni sellest kattest ei loobuta, ei kavatse tema rohkem Madridis mängida. Varem oli hispaanlane salvanud, et niisugusel platsil mängimiseks sobiksid tennisetossude asemel paremini uisud.

Tipsarevici poolfinaalivastaseks on Roger Federer. Teises poolfinaalis kohtuvad Tomas Berdych ja Juan Martin del Potro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles