Kuusmaa: tundub, et asi on füüsise taga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo juhendaja Aivar Kuusmaa.
BC Kalev/Cramo juhendaja Aivar Kuusmaa. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeriat tänase võiduga 2:0 juhtima asunud Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa sõnas Postimehele, et tema meeskond paistab olevat Tartu Ülikoolist paremas füüsilises vormis.

«Esimene poolaeg oli tasavägine, vahepeal oli ka mul ebakindluse tunne. Liialdasin pisut vahetustega,» kirjeldas Kuusmaa Kalev/Cramo napi kolmepunktilise eduga lõppenud avapoolaega. «Pärast kolmanda veerandaja spurti oli tunne aga juba kindel,» lisas kalevlaste juhendaja. «Tundub, et Tartul on asi kuidagi füüsise taga – teisel poolajal ei liigu nad nii nagu esimesel.»

Kümme punkti kogunud Armands Škele leidis samuti, et trumbid on Kalevi käes. «Esimest mängu pingilt vaadates oli tunne, et oleme parem meeskond. Ei taha hakata seeria lõppu ennustama, aga selge on, et kodumängud peame võitma,» sõnas ta. Avakohtumise jalatrauma tõttu vahele jätnud, ent täna ligi 20 minutit mänguaega saanud Škele sõnul jalg talle teises mängus enam muret ei valmistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles