Aigar Leok jõudis enduro MM-etapil poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: enduro-abc.com

Enduro MM-sarjas jätkab häid sõite Aigar Leok, kes lõpetas Portugalis peetaval hooaja neljandal etapil avapäeva kolmanda kohaga.

Teine koht libises TMi tehasemeeskonnas sõitval Leokil seejuures käest ülinapilt, vaid 0,12 sekundiga. Võitjale Christophe Nambotinile (KTM) kaotas Leok 1.27,62. Viimase katsega tõusis Leoki ette teiseks Sebastien Guillaume (GAS). E3 klassis võistlev Leok ei langenud tänasel kümnel katsel kordagi esiviisikust välja, näidates kahel korral ka teist ja kolmel juhul kolmandat aega.

MM-sarja üldkokkuvõttes on Leok 94 punktiga neljandal kohal, ent jääb kolmandat kohta hoidvast Joakim Ljunggrenist maha vaid kolme punktiga. Sarja tänavune suveräänne valitseja on Nambotin, kes on võitnud kõik senipeetud sõidud ja juhib maksimaalse 140 punktiga. Teisel kohal oleval David Knightil, kes pidi täna Portugalis leppima alles seitsmenda kohaga, on 105 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles