Vassiljev lõpetas hooaja võidukalt, Kruglov üleminekumängudele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Liis Treimann

Venemaa jalgpallimeistrivõistlustel alistas Konstantin Vassiljevi tööandja Permi Amkar hooaja viimases matšis koduväljakul 4:1 Volga.

Kohtumine algas Amkari jaoks rakselt, kuna juba 10. minutil sai punase kaardi nende puurilukk Sergei Narubin ja 13. minutil asus ka Volga juhtima. Esimese poolaja lõpuks oli Amkar asunud juba 2:1 juhtima ning teisel poolajal löödi veel kaks väravat. Vassiljev tegi kaasa terve kohtumise.

Amkar lõpetas hooaja 55 punktiga ning Venemaa meistrivõistlustel saavutati kokkuvõttes kümnes koht, tagumise kaheksa meeskonna turniiril jäädi alla vaid Krasnodarile.

Dmitri Kruglovi koduklubi FK Rostov kaotas võõrsil 1:2 Tomski Tomile. Kruglov tegi kaasa terve matši.

Rostov lõpetas põhihooaja 13. ja kaheksa tagumise meeskonna turniiril viienda kohaga ning jätkab nüüd heitlust kõrgliigasse püsima jäämise eest.

Rostov kohtub play-off’is esiliigas neljandaks tulnud Jaroslavi Šinnikuga. Esimene kohtumine on kavas 18. ja korduskohtumine 22. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles