Aigar Leok oli enduuro MM-etapil kaks korda kolmas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: enduro-abc.com

Aigar Leok sai enduuro MM-etapil kaks kolmandat kohta ning on sarja kokkuvõttes nelja etapi järel klassis E3 kolmandal kohal.

«Olen väga rahul nädalavahetusega, ülipõnev võistlus ja kaks korda poodiumil on asjad, millega saab rahul olla. Pooled etapid on sõidetud ja ma olen kaheksast sõidust neljal poodiumil olnud, seda poleks ma osanud aasta alguses loota. Esimesel päeval tegin ise ekstreemkatsel apsu ja sellega kadus võimalus võidelda teise koha pärast. Sõit ise oli ikka väga sekund-sekundis. Täna vigu ei teinud, teised olid lihtsalt paremad. Kuid olen rahul, sest tõusin ka MM-sarja kokkuvõttes kolmandale kohale,» rääkis Leok peale võistlust.

Laupäeval oli klassis E3 kiireim Cristophe Nambotin, kes on olnud tänavu võitmatu, teine oli Sebastien Guillaume, kellele Leok kaotas ülinapi 0,12 sekundiga. Teisel päeval võttis selle hooaja kaheksanda võidu Nambotin, teine oli Oriol Mena, kellele Leok kaotas 9,9 sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles