Eesti parim rannajalgpallur siirdus välisliigasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Siska
Indrek Siska Foto: Liis Treimann

Eesti rannajalgpallikoondise edukaim ründaja Indrek Siska liitub Euroopa ühe tugevaima liigaga, siirudes mängima Šveitsi.

Siska sõlmis esialgu lepingu kolmeks mänguks Šveitsi liiga eelmise aasta seitsmenda koha meeskonnaga BSC Solothurn. Pärast kolme liigamängu otsustavad osapooled, kas jätkavad pikemaajalist koostööd.

Šveitsi rannajalgpalli liigas osaleb 16 meeskonda ja viimastel aastatel on see liiga kasvanud tõeliseks staaride mekaks, kus mängivad Euroopa rannajalgpalli superstaarid nagu Madjer, Amarelle, Stankovic, Nico. Liigas osaleb mängijaid kümnest erinevast riigist.

Liiga alustab juba sellel neljapäeval Liestali linnas ja Siska meeskond BSC Solothurn kohtub esimeses mängus FC Baseliga.

«Oleme teinud kõvasti tööd, et Eesti parimad rannajalgpallurid saaksid ennast proovile panna ka tugevates välisliigades. Nüüd hakkab see unistus teoks saama ja parimad Eesti rannajalgpalli meistriliiga mängijad võivad saada võimaluse siirduda tugevasse Šveitsi liigasse,» kommenteeris Rannajalgpalli Liidu juht Kari-Andri Kask

Siskat saavad kõik mängimas näha lähiajal ka Eesti liival, kui 26.mai peab Eesti rannajalgpallikoondis hooaja esimese kohtumise Norra koondise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles