Video: Giro sprindifiniš lõppes taas kukkumisega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gir d'Italia 9. etapi võitis Francisco Ventoso.
Gir d'Italia 9. etapi võitis Francisco Ventoso. Foto: Gian Mattia D'Alberto/LaPresse

Giro d’Italia tänane 171 km pikkune 9. etapp lõppes jälle sprindifinišiga, kuid enamik soosikuid takerdus viimases kurvis aset leidnud kukkumisse. Tanel Kangert lõpetas peagrupis.

Viimasesse kurvi sisenes liiga optimistlikult Filippo Pozzato (Farnese Vini - Selle Italia) ning kukutas koos endaga Matthew Gossi (Orica-GreenEdge). Hoo pidid maha pidurdama ka Mark Cavendish (Sky) ja Mark Renshaw (Rabobank) ning maailmameister Cavendish kukkus lõpuks samuti, ehkki kergelt.

Etapivõit läks seega Francisco Ventosole (Movistar) Fabio Felline (Androni Giocattoli) ja Giacomo Nizzolo (RadioShack-Nissan) ees. Tanel Kangert ületas lõpujoone 61. kohal.

Üldarvestuses on liidrisärk endiselt Ryder Hesjedali (Garmin-Barracuda) seljas, Joaquim Rodriguez kaotab talle 9 sekundiga. Kangert on 57. positsioonil, jäädes liidrist maha täpselt 9 minutiga.

Vaata videot finišist ja kukkumisest SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles