Williams väljakukatte üle kurtvatest meestest: nad on viripillid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams võidukarikaga.
Serena Williams võidukarikaga. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal peetud Madridi tenniseturniir pälvis kõvasti tähelepanu mitte ainult mängude pärast, vaid ka uuendusliku sinise liivakatte tõttu.

Suurimad kritiseerijad olid maailma esireket Novak Djokovic ja liivaväljakute spetsialist Rafael Nadal – Nadali sõnul sobib selline välja smurfidele, Djokovic aga tõdes, et peaks ilmselt Chuck Norrise appi kutsuma, et sel väljakul mängida.

Nadal langes konkurentsist juba 3. ringis, Djokovic veerandfinaalis. Mõlemad mehed teatasid pärast kaotust, et kui ka järgmisel aastal mängitakse Madridis sinisel liival, siis nemad sellest turniirist osa ei võta.

Madridis võidutsenud Roger Federer oli aga selles küsimuses märksa diplomaatilisem. «Kahtlemata on Madrid sinise liivaga võtnud suure riski ja see väljak on libe, samas on siin kõrguse tõttu juba aastaid olnud see probleem, et väljak on libedam kui mujal. Meie töö ongi kohaneda erinevate olukordadega,» teatas Federer.

Ka naiste turniiril esikoha saanud Serena Williamsi arvates polnud tingimused ideaalsed, ent temagi ei liitunud kritiseerijatega, vaid heitis hoopis Djokovici ja Nadali kulul nalja.

«Naised on tugevamad kui mehed, sellepärast meie sünnitamegi, mehed ei saaks sellega hakkama,» rääkis ta võidujärgsel pressikonverentsil. «Naised ei kurda, vaid me anname endast parima, mitte ei käitu nagu viripillid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles